Γεύμα Εργασίας Δημοκρατικού Συναγερμού στα πλαίσια του Προσυνεδριακού Διαλόγου με καλεσμένο τον Διεθνολόγο κ. Κωνσταντίνο Φίλη

Τον επιφανή καθηγητή και Διεθνολόγο του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Κωνσταντίνο Φίλη φιλοξένησε σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός σε γεύμα εργασίας που παρατέθηκε στα πλαίσια του Προσυνεδριακού Διαλόγου της παράταξης, με προσκεκλημένους φορείς και εκπροσώπους από την επιχειρηματική, οικονομική και δημοσιογραφική κοινότητα της χώρας μας.

Τον κ. Φίλη υποδέχτηκε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Χάρης Γεωργιάδης ενώ παρόντες ήταν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Τορναρίτης, βουλευτές και στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ο κ. Γεωργιάδης καλωσορίζοντας τον κ. Φίλη και τους παρευρισκόμενους στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ότι «ο Προσυνεδριακός Διάλογος του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι μια διαδικασία ανοιχτή σε όλους τους φορείς και τα παραγωγικά τμήματα της κοινωνίας μας και μέσα σε αυτά τα πλαίσια, με τον εγνωσμένου κύρους καθηγητή τον κ. Φίλη θα συζητήσουμε για την Τουρκία, ένα θέμα που αφορά όλους μας σε όποιον τομέα κι αν  δραστηριοποιούμαστε».

Ο κ. Φίλης από την πλευρά του αφού ευχαρίστησε τόσο τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Γεωργιάδη όσο και την κ. Ξένια Κωνσταντίνου, Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού και Συντονίστρια των Ομάδων Παραγωγής Πολιτικής, προχώρησε σε εις βάθος ανάλυση των εξελίξεων που αφορούν και εκπορεύονται από τη σημερινή πολιτική ηγεσία της Τουρκίας και πως αυτές επηρεάζουν την Κύπρο, την Ελλάδα, τις σχέσεις τις με την ΕΕ αλλά και στο ευρύτερο γεωπολιτικό γίγνεσθαι.

1.2.2022