Πραγματοποιήθηκε το 1ο Town Hall στην Λευκωσία

Πραγματοποιήθηκε χτες η πρώτη εφ’ όλης της ύλης συζήτηση (Town Hall Meeting) του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου με τη συμμετοχή πολιτών, στο κέντρο της Λευκωσίας, εγκαινιάζοντας την επίσημη διαδικασία του προσυνεδριακού διαλόγου του Δημοκρατικού Συναγερμού.  

Ο κ. Νεοφύτου σε σύντομο χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για μια ανοικτή, συμμετοχική διαδικασία που φιλοδοξεί να ανανεώσει τους αξιακούς μας δεσμούς, να επιβεβαιώσει τις πολιτικές μας αφετηρίες και να καταγράψει τις σύγχρονες προτάσεις που απαντούν στις ανησυχίες του κάθε πολίτη και της κάθε επιχείρησης. Του χαιρετισμού του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού ακολούθησε εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τους πολίτες, με τον Αβέρωφ Νεοφύτου να δέχεται ερωτήσεις και να τοποθετείται  πάνω σε σειρά ζητημάτων.  

Σημειώνεται ότι ενώ η διαδικασία του προσυνεδριακού διαλόγου βρίσκεται σε εξέλιξη, ανάλογες συζητήσεις θα λάβουν χώρα στη συνέχεια σε κάθε επαρχία της Κύπρου, με τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών.  

Στόχος μέσα από το διάλογο, είναι ο εμπλουτισμός των θέσεων μας με προτάσεις και λύσεις πάνω στους εννιά πυλώνες που έχουν τεθεί ως άξονας του προσυνεδριακού διαλόγου και που θα οδηγήσουν τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ένα συνέδριο-σταθμό για την παράταξη αλλά και την Κύπρο του Αύριο.  

4.11.2021